“Ovo nisam ja”: Selena plakala na koncertu, ostavila zabrinjavajuću poruku!

13768188_263605110684610_2013733221_n

Selena Gomez održala je spektakularan koncert u glavnom gradu Indonezije, Džakarti ali mnogo je zabrinula fandom onim što se dešavalo na kraju koncerta u posle njega!

Selenita nije mogla da kontroliše emocije pa je plakala i brisala suze tokom izvođenja pesme “Kill Em With Kidness” a onda se na Instagramu obratila fandomu na zabrinjavajući način, poručivši, “Večeras osećam da ovo nisam ja, nisam povezana ni sa samom sobom ni sa mojoj muzikom”, napisala je ona.

“Nikad nisam osećala da moj materijal, garderoba ili videi mogu da me definišu. Reagujem u momentu i bojim se nečega što se nije ni desilo. Ne razmišljam nekad, ‘Da li sam zaista ovde, celim bićem?’ Uvek vam govorim istinu. Uvek sam iskrena u svojim rečima, pokazala sam vam ko sam ali moram da poradim na nekim oblastima mog života, kreativno i ličnom. Moram to da izbacim iz sebe.” Čini se da je Selenu jako zabolela mržnja koju je dobila prethodnih dana samo zato što je rekla da ratovi na Twitteru ne vode bilo čemu i da treba pomagati na pravi način, sopstvenim delima. Nadajmo se da će sve biti u redu.

Danas 24. jula na famoza.net ti poklanjamo jedan “Revival” CD Selene Gomez. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Selenu između 12 i 20h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Selena CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez i Justin Bieber zajedno došli na venčanje Jusovog oca!

6 thoughts on ““Ovo nisam ja”: Selena plakala na koncertu, ostavila zabrinjavajuću poruku!

  1. Bice ona dobro! 🙂 Mozda su je stvarno povredili ti komentari,ali ona je rekla samo svoje misljenje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.