Prinuđena da demantuje: Jedna fotka je bila dovoljna da svi proglase Miley Cyrus trudnom!

Miley Cyrus je objavila fotku na svom Instagram profilu gde najavljuje kako planira dobro da se najede za proslavu svoj 25. rođendana ali je na fotki svima izgledalo kao da ima trudnički stomak!

“Rođendan je tako blizu! Jedva čekam dan pune hrane i voljenih” a onda je promovisala vegansku zamenu za ćurku s obzirom da ona već neko vreme ne jede meso. Ipak, ono što je svima privuklo pažnju nije ni to što u ogledalu primećujemo da je Liam Hemsworth napravio ovu fotku već navodni Mileyin stomačić! Glasine su bile toliko jake da je ona jednostavno morala da se kasnije oglasi na Instagram Storyju!

“Nisam trudna, samo baš puno jedem… to je tako nepristojno”. Ovakve glasine možda i ne čude kad znamo da je Miley sad izuzetno srećna u vezi sa Liamom pa da se odavno priča o njihovom venčanju i zasnivanju porodice.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Miley Cyrus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Arianu pojeli, Justin postao babun: Pogledajte presladak spot za pesmu "Earth"!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.