Otkrila je i koja pesma je u pitanju: Miley Cyrus večeras peva duet sa Ari na koncertu u Mančesteru!

Na večerašnjem humanitarnom koncertu u Mančesteru gledaćemo Arianu Grande i brojne druge zvezde ali to ne znači da će Ari sa svima njima non-stop biti na sceni i pevati duete. Ipak, Miley Cyrus je najavila da će njih dve definitivno otpevati zajedničku pesmu!

Gostojući na jednoj TV stanici, Miley je rekla: “Ariana Grande je neko ko svojim muzikom i načinom na koji reaguje na ono što se desilo sebe otkriva kao osobu puno poštovanja i integriteta. Ona je sjajna, časna osoba. Jedva čekam da vidim šta će ona uraditi u budućnosti sa svojom muzikom jer muzika nastaje iz onoga što proživljavamo”.

Iako ne najavljuje da li će to njeno jedino pojavljivanje na sceni večeras, Miley Cyrus najavljuje da će sa Ari otpevati obradu starog hita “Don’t Dream It’s Over” koju su njih dve već izvodile pre dve godine. Podsetite se kako je to izgledalo u videu ispod i očekujte magiju večeras!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Turneja u opasnosti: Američki organizatori misle da Ariana ne može da puni arene!

2 thoughts on “Otkrila je i koja pesma je u pitanju: Miley Cyrus večeras peva duet sa Ari na koncertu u Mančesteru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.