Prijatelj Zaca Efrona ućutkao glasine o njegovoj plastičnoj operaciji!

Kao što smo već pisali o tome, prošle nedelje su kružile glasine da je poznati glumac Zac Efron radio plastičnu operaciju. Glumac se pojavio u mjuziklu ‘Earth Day’ gde su Zacovi fanovi odmah primetili promenu na njegovom licu i pomislili da je u pitanju plastična operacija i da je glumac u potpunosti uništio svoje ‘savršeno lice’. Zacov prijatelj, Kyle Sandilands, skočio je u njegovu odbranu, a evo šta je imao i da kaže!

Prema australijskom radio voditelju, Kyleu Sandilandsu, Zac Efron nije imao plastičnu operaciju, a Kyle sada postavlja i rekord. Otvorio se u emisiji ‘The Kyle and Jackie O Show’ gde je govorio o Zacovom izgledu rekavši da naravno da nije imao radio ništa sa licem. ”Zac je prirodnjak” rekao je. ”Znao bih da je imao bilo kakvu plastičnu operaciju.” dodao je.

Prema njegovom prijatelju, nema mesta za poboljšanje što se tiče Zacovog dobrog izgleda. ”To je kao da nabavite Pikasa i da po njemu imate šare od dečijih ruku. Zašto se mučiti?” rekao je Kyle upoređujući izgled glumca sa neprocenjivim umetničkim delima.

Drugi fanovi su nagađali da bi mogao izgledati drugačije u poređenju sa njegovim ‘High School Musical’ danima jer se mnogo toga dogodilo u proteklih 15 godina. Kao što su neki istakli, Zac je 2013. godine čak slomio vilicu što je moglo da doprinese bilo kakvim potencijalnim promenama u njegovoj strukturi kostiju. To se dogodilo tako što se okliznuo u bari ispred svoje kuće u Los Anđelesu i morao je da ušiva vilicu.

Pročitajte još  Ima li to Selena Gomez dečka?

Kad smo već kod promena, saznajemo i da je Zac navodno raskinuo sa svojom australijskom devojkom Vanessom Valladares posle manje od godinu dana veze. Pre dve nedelje Kyle je otkrio i tu vest rekavši: ”Mogu da potvrdim ovaj raskid nakon jučerašnjeg razgovora sa njim.” Zac i dalje živi u Australiji jer je njegova kuća u LAu na tržištu za 5.5 miliona dolara.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Zac Efron

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.