Tini Stoessel nam otkriva kako je pandemija uticala na nju!

Bivša zvezda Disney serije ‘Violetta’, Martina Stoessel, osvojila je naša srca u ovoj priči punoj muzike i plesa. Odlazna, pažljiva i zavodljiva, Tini je puna svetlosti, sa posebnom aurom, iako više nije ona krhka, detinjasta i nevina figura koju smo zapamtili iz serije. Danas korača snagom žene koja je znala kako da pripiše mogućnosti, i dobre i loše, koje joj je sudbina pripisala. Pevačica nam se otvorila u ekskluzivnom razgovoru sa CARAS, a evo šta nam je i otkrila!

Pevačica i glumica, Martina Stoessel, proslavila je 21. marta svoj 24. rođendan, već drugu godinu zaredom u ‘pandemijskom režimu’, samo uz svoje najbliže: majka Marijana, otac Alehandro, brat Fran i par prijatelja. Uverava nas da se oseća ispunjeno, ali da je njeno trenutno stanje rezultat dugog procesa u kojem su se sva raspoloženja sretala i borila.

”Sećam se da sam 23. rođendan proslavila sama, zaključana u svojoj sobi jer sam tek stigla iz Evrope, a tamo se pandemija već uveliko zahuktala. Zato sam za ovaj rođendan dosta uživala i bilo mi je prelepo iskustvo što sam dočekala 24 godine okružena najbližima, mojim najmilijima. Dakle uprkos bolu koji ova sadašnjost prouzrokuje, mogla sam da živim sa velikom srećom i da se zabavim.” otkrila nam je Tini.

”U životu mi je stalo samo da primam i prižam ljubav. Prošla sam dug i emotivan proces koji mi je, kao i svakom umetniku, pomogao da napišem pesme. Osećala sam se da moram da iznesem iz sebe sve ono što imam. Bilo je to kao da krivim trenutnu situaciju da sve usporava. U jednoj od mojih pesama, ‘Te olvidaré’, postoji tekst koji kaže, ‘Neko vreme ću ploviti besciljno’, ali to je nešto što smo svi činili u nekom trenutku svog života. Osećala sam se pomalo izgubljeno i bez pravca kakav sam uvek imala u životu, ali ova godina neizvesnosti učinila je da mnogo porastem.” rekla je.

Pročitajte još  "Neverovatno": Tini Stoessel među prvima čestitala veliki uspeh The Vamps!

”Ne možete živeti u strahu. Naučila sam da se život stalno menja i zato ne volim ništa da planiram, jer ne znam šta će biti sutra. Ova pandemija me je naučila puno o tome. Ne mogu da sednem u avion i odletim negde daleko kao nekada. Zbog toga želim da živim u trenutku. Uživajte u porodici, prijateljima, sadašnjosti…” Tini je pre pandemije živela 15 meseci bez prestanka na turnejama na dva kontinenta, a ova velika promena ju je navela da ponovo nauči da uživa u svemu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.