Hailey Bieber zapalila Instagram novom bikini fotkom… Justin posvetio objavu samo njoj!

Supermodel i supruga pevača Justina Biebera, zgodna Hailey Bieber, ovog vikenda je pokazala svoje senzacionalno telo u novim Instagram objavama. Fanovi i prijatelji bili su oduševljeni Haileynom dobrom izgledu, a njen suprug Justin je čak i izbacio njenu sliku na svoj Instagram kako bi pokazao svoje oduševljenje, a ove nove fotke možete i pogledati u nastavku!

Hailey Bieber, 24, je ovog vikenda pozirala u mini bikiniju roze boje, a izgled je ukrasila i nakitom. Takođe je privukla pažnju i svojim Instagram storyjima u subotu gde je nosila lagani otvoreni džemper i time upotpunila svoju objavu. Ove instagram obave pojavile su se nedugo nakon što je njen suprug, Justin Bieber, izbacio njenu sliku na kojoj je izgledala glamurozno tokom zajedničke večere. Hailey je nosila punđu, a izgledu je dodala i blistave alkice.

”Definicija loše ku*ke tj. jaka samopouzdana, nezavisno odana… još uvek ne verujem da si izabrala mene @haileybieber” napisao je Justin ispod objave, koju možete i pogledati ispod:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Hailey je prošavši kroz puno kritika i toksičnosti na društvenim mrežama konačno postavila jednostavno pravilo za svoje angažovanje na njima. Ovo praktično rešenje pomoglo joj je da ostane u pozitivnom razmišljanju. Manekenka je ranije deaktivirala Twitter. takođe je ograničila upotrebu društvenih mreža samo na vikend.

Pročitajte još  Oni će igrati sa Jusom! Pogledajte videe pobednika takmičenja za plesače na "Purpose" turneji!

”Ko sam ja u svojoj karijeri. Ko sam ja kao supruga. Toliko se toga događa da sam morala da se odmorim od gledanja sebe i drugih ljudi. Morala sam da počnem da ne ulazim na Instagram od ponedeljka do petka. Ako nešto treba da se objavi imam nekoga ko to radi umesto mene. Morala sam da se sklonim. Društvene mreže su toliko zarazne da kliknete na jednu stvar, pa vidite drugu i tako kao da padate u zečiju rupu” rekla je iskreno.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Hailey Bieber

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.