Nick Jonas: Trenutno sam prezauzet za ljubav!


Nakon raskida sa Oliviom Culpo 2015. godine, Nicka Jonasa povezuju sa mnogim devojkama poput Kate Hudson i Lily Collins, a do nedavno je kružila priča da se zabavlja sa Victoria’s Secret modelom, Georgiom Fowler!

Njih dvoje su se pojavili zajedno na veridbi njegovog brata Joe Jonasa prošlog meseca u Njujorku gde je izgledalo da su više od prijatelja. Pevač je odlučio da demantuje sve glasine ističući da je trenutno preokupiran svojom karijerom i da nema vremena za ljubav. “Želim da vreme koje imam bude zabavno, neobično, lagano i bez stresa,” saopštava on.

Kada je upitan da li oseća pritisak od strane porodice da pronađe tajnu ljubav, Nick je odgovorio da je siguran da će doći vreme kada će biti spreman da se ozbiljnije posveti vezi, ali da mu je trenutno lepo što je slobodan. On ne krije da je srećan i uzbuđen zbog venčanja svog brata sa glumicom serije “Igre prestola”, Sophie Turner i da je lepo videti kako su se pronašli jedno u drugom.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Nick Jonas

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Koje diskove delimo ovog meseca na Famozi i koje su to najbogatije mlade zvezde? Famoza TV #21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.