Ariana Grande: Plakala sam deset miliona puta snimajući novi album!

Prvi singl sa Arinog albuma „Sweetener“, „No Tears Left To Cry“ pomalo je kontradiktoran ako uzmemo u obzir to da se uz njega može plesati ali je poruka jaka!

Upravo to je Ariana želela da postigne i da u intervjuu za The FADER objasni. „Moje pesme su uvek bile takve – 6, 7, 8, ples, pevanje, veselo, seksi. Ali sad je to drugačija kombinacija – veselo je i seksi ali ima jaku poruku. Igraćete uz njih ali u njima je deo moje duše. Plakala sam deset miliona puta snimajući ih, one su rezultat mog srca koje je krvarilo“ otkriva Ari.

Pharrell Williams jedna je od zvezda koja se našla Ariani Grande kao zgodna za saradnju, i ovaj umetnik je na svoj način uspeo da se poveže sa njenom tragedijom i stvori umetnost. „Najiskrenije mi je žao što je baš ovakva situacija donela inspiraciju, ali istina je da su ljudi u izdavačkoj kući shvatili našu poentu i šta želimo da napravimo“ otkrio je on.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/The FADER

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Ariana Grande vam otkriva: Sedam kul saveta za praznični šoping!

4 thoughts on “Ariana Grande: Plakala sam deset miliona puta snimajući novi album!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.