Ponovo se venčali Nick Jonas i Priyanka Chopra!

Što je sigurno, sigurno je! Nick Jonas i Priyanka Chopra jesu se venčali u subotu, ali su u nedelju imali još jednu ceremoniju, ovog puta po tradiciji hinduiuzma!

U subotu je organizovano hrišćansko venčanje koje je vodio Nickov tata koji je sveštenik, a ovog puta, sve je rađeno po tradiciji mladine religije. To znači da je i Nick bio obučen u tradicionalnu odoru, a na glavi je imao turban, dok je Priyanka nosila crveni Sari.

I Nick i Priyanka su na svojim Instagram profilima objavili fotke sa venčanja uz komentar, “Jedna od najposebnijih stvari u vezi naše veze je to što je spojila naše porodice koje vole i poštuju kulturu i veru jedni drugih. Zato je planiranje naših venčanja bilo neverovatno. Mi sve napravili po našim željama i započeli slavlje kako smo to samo sanjali.” Kako se navodi, Nick je na slavlju imao i mini koncert, a srećni par će se naravno vratiti u Ameriku, gde oboje žive i rade.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Priyanka Chopra

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Nick Jonas: Tračevi o mom ljubavnom životu više nisu smešni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.