Preveliki zahtevi: Justin i Hailey Bieber ometaju goste hotela zbog svoje svadbe!

Ako ste Justin Bieber, definitivno možete jednu celu zgradu da rezervišete za sebe ako tako želite. Ako vam je tad još i svadba, naravno da ćete to učiniti bez problema – to će se ovog vikenda odraziti na sve goste jednog hotela u Južnoj Karolini gde će se odigrati svadba godine i Justinovi i Haileyini gosti okupiraće celo ovo mesto!

Kako prenose svetski mediji, Justin i Hailey staće zvanično na ludi kamen upravo ovog vikenda u Južnoj Karolini kako su i želeli, ali s obzirom na popularnost kakvu Justin ima, hotel u kom će on odsesti praktično će biti podređen njemu i njegovoj supruzi u svakom smislu. To već postaje veliki problem svim ljudima koji su mesecima unapred bukirali sobe u tom hotelu, jer njima neće biti dozvoljeno da priđu ni bazenu, ni spa centru, pa ni drugim privilegijama.

Iako će vlasnik hotela dobiti dosta novca od samog Jusa, on već ima problem s ljudima koji nisu na vreme obavešteni o boravku budućih mladenaca, tako da ekipa hotela sada nudi ljudima i besplatnu večeru, zamenu rezervacije i druge pogodnosti. Da li biste vi otkazali rezervaciju da ste u istom hotelu kao Jus?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Justin Bieber

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Charlie Puth: Sel snima pesmu sa mnom jer je podseća na Justina!

6 thoughts on “Preveliki zahtevi: Justin i Hailey Bieber ometaju goste hotela zbog svoje svadbe!

          1. Ja moram da ti skrenem paznju da ne guras svoj bizarno veliki nos tamo gde mu nije mesto,pa ok kad se smejes na sve ko lud na brasno vidi se da ti fali u glavi zaludjeniku za JB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.