Selena Gomez se oporavila: Konačno sam zdravija nakon svih poteškoća koje sam doživela!

Selena Gomez se već godinama bori i fizički i mentalno sa bolestima koje je ipak nisu obeshrabrile, i zaista je svi razumeju što je morala da se povuče iz javnosti i sa društvenih mreža. Ipak, kako i sama Selena kaže, vreme je za vedrije dane i spremna je da ponovo bude ona stara!

Selena je, naime, primila McLean nagradu za borca za mentalno zdravlje i takva laskava titula dozvoljava joj da još bolje objasni svoju mentalnu situaciju, koju svakako nikada ni ne krije. “Prošle godine sam se mučila mentalno i emotivno i nisam uspevala da se sastavim. Nisam uspevala da se nasmejem i živim normalno. Kao da me je sva moguća anksioznost zapljusnula, to su bili najstrašniji trenuci” otvara se Sel.

“Ti trenuci su me mnogo plašili, ali su mi i otvorili oči da bolujem od anksioznosti i depresije. Iako ovo ne znači da sam skroz ozdravila, mogu reći da sam konačno srećnija, zdravija i da uspevam da kontrolišem svoje emocije” zaključuje ona. Samo hrabro, Sel!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Biće ludo: Demi i Selena nastupaju na MTV VMA, prenos obezbeđen na MTV Adria!

One thought on “Selena Gomez se oporavila: Konačno sam zdravija nakon svih poteškoća koje sam doživela!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.