Selena Gomez se oporavila: Konačno sam zdravija nakon svih poteškoća koje sam doživela!

Selena Gomez se već godinama bori i fizički i mentalno sa bolestima koje je ipak nisu obeshrabrile, i zaista je svi razumeju što je morala da se povuče iz javnosti i sa društvenih mreža. Ipak, kako i sama Selena kaže, vreme je za vedrije dane i spremna je da ponovo bude ona stara!

Selena je, naime, primila McLean nagradu za borca za mentalno zdravlje i takva laskava titula dozvoljava joj da još bolje objasni svoju mentalnu situaciju, koju svakako nikada ni ne krije. “Prošle godine sam se mučila mentalno i emotivno i nisam uspevala da se sastavim. Nisam uspevala da se nasmejem i živim normalno. Kao da me je sva moguća anksioznost zapljusnula, to su bili najstrašniji trenuci” otvara se Sel.

“Ti trenuci su me mnogo plašili, ali su mi i otvorili oči da bolujem od anksioznosti i depresije. Iako ovo ne znači da sam skroz ozdravila, mogu reći da sam konačno srećnija, zdravija i da uspevam da kontrolišem svoje emocije” zaključuje ona. Samo hrabro, Sel!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Stigao je Selenin sladoled, ali cena mu je suluda!

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

One thought on “Selena Gomez se oporavila: Konačno sam zdravija nakon svih poteškoća koje sam doživela!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.