Preskromni Drake: Ne želim dva ovogodišnja Grammyja, to nije moje!

Dok će za 99,9% muzičara osvajanje Grammy nagrade zauvek ostati san, Drake koji je ove godine osvojio dva priznanja kaže da mu dve ovogodišnje nagrade baš i ne prijaju jer smatra da ih je dobio za pogrešnu muziku!

Kako Drake kaže, njega su prosto na silu ugurali u rep kategoriju. “Dobio sam nagradu za ‘Hotline Bling’ za najbolju rep pesmu a to nije rep pesma. Samo su me ugurali tamo jer sam poznat kao reper ili možda zato što sam crnac. Ne kapiram ništa”, priča on za jedan radio.

“Osvoji sam dve nagrade ali ih ni ne želim jer mi se čini čudnim. Ne čini mi se da je ovo u redu.” Drake kaže i da su mu ove nagrade dali misleći da će ga time umiriti pošto mnogo kritikuje Grammy nagrade. Drake nije bio na dodeli jer je tog dana imao koncert u Mančesteru.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Drake

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  iHeartRadio Awards: Sel i Ari se bore u ženskoj a Jus i Shawn u muškoj konkurenciji za muzičare godine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.