Džabe ga osporavaju: Samo Biebsova verzija “Despacita” nominovana za Grammy nagrade i on dobija trofeje u slučaju pobede!

Čim je objavljeno da je “Despacito” u konkurenciji za tri Grammy nagrade, odmah su počela omalovažavanja Justina Biebera i zbog čega mediji uopšte spominju i njega među nominovanima kad je u pitanju pesma Luisa Fonsija i Daddy Yankeeja. Međutim, činjenice govore da bez Biebsa ovih nominacija ne bi ni bilo.

Prvo, Grammy akademija je u sve tri kategorije nominovala “Despacito remix”, dakle verziju pesme koju je snimio Justin Bieber a originalna verzija je ignorisana iz jednostavnog razloga – niko je nije slušao u Americi i ona jedva da je uspela da uđe među 100 tako da ne bi bila ni nominovana.

Da pojasnimo dalje – “Despacito remix” je nominovan za “Snimak godine”, “Pesmu godine” i “Najbolju pesmu dueta ili grupe”. U sve tri kategorije, nagradu će dobiti ne samo Luis i Daddy Yankee već i Justin Bieber jer se on ne vodi samo kao izvođač već i kao tekstopisac. Na kraju, dodajmo samo reči Billboarda koji navodi ono što svi znamo, “Ne zavaravajte se. Da nije bilo Biebera i 16 nedelja na prvom mestu američke top liste, ‘Despacito’ nikad ne bi dobio Grammyja.”

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  To bi bio šok za svet: Jus i Sel planiraju dupli dejt sa Zaynom i Gigi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.