Prešao hiljade kilometara: Uhapšen još jedan muškarac koji je pokušao da provali u kuću Taylor Swift!

Znamo da zvezde generalno imaju probleme sa čudacima ali sve je to obična šala u odnosu na ono što proživljava Taylor Swift koja je ubedljivo najviše na njihovoj meti! Samo par dana nakon što je uhapšen čovek za kojeg se ispostavilo da je opljačkao banku da bi joj se više dopao, sad je priveden još jedan muškarac koji je želeo da joj pokuca na vrata.

Kako je rečeno, čovek koji ima 38 godina je prešao nekoliko hiljada kilometara kako bi došao do kuće Taylor Swift na Beverli Hilsu. On je tamo parkirao svoj automobil i počeo da se muva oko kuće a kako je to potrajalo, muzičarkino obezbeđenje je pozvalo policiju. Prilikom hapšenja, on je objasnio da je vozio čak iz Kolorada da bi se sreo sa Taylor iako naravno ona i ne zna ko je on!

Ovaj čudak biće zadržan iza rešetaka pod optužbom da je upao na tuđi posed ali će vrlo verovatno biti ubrzo pušten, uz sudski nalog da ne sme da se približava Taylor. Jedan čovek je nedavno dobio upravo takvu zabranu u trajanju od tri godine a ako je prekrši, sledi mu dug boravak u zatvoru!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sve je kao nekad: "13" je ponovo na ruci Taylor Swift! (video)

One thought on “Prešao hiljade kilometara: Uhapšen još jedan muškarac koji je pokušao da provali u kuću Taylor Swift!

  1. Nek se visee stvarno ostave Tay,i nek nadju svoje zivote!Nek makar imaju malo mozga,jadna Tay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.