Postaje sve gore: Progonitelj pokušao da otme i ubije Taylor Swift!

Pre nekoliko dana pisali smo vam o poludelom obožavaocu Taylor Swift koji je opljačkao banku da bi je impresionirao ali je kasnije uhapšen ispred njene kuće. Iako ova priča deluje i pomalo smešno, ispada da su stvari bile vrlo ozbiljne.

U zvaničnom policijskom izveštaju stoji da je 38-godišnji muškarac na sebi imao gumene rukavice i masku kako ne bi bio identifikovan, a nosio je i pištolj, municiju, konopac kao i lekove za omamljivanje. Iz toga uopšte nije teško zaključiti da je njegova namera bila da Taylor kidnapuje a onda joj možda i oduzme život ukoliko ne bude zadovoljan njenim ponašanjem.

Interesantno, ovaj čovek je već bio hapšen prošle godine jer je vitlao oružjem u javnosti i dovodio druge u opasnost zbog čega je i osuđen na uslovnu zatvorsku kaznu početkom januara. Ipak, policija ga je i sad pustila na slobodu ali uz zabranu prilaska Tay.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Izdavač Taylor Swift tvrdi: Oduvek je želela da je ljudi vole!

3 thoughts on “Postaje sve gore: Progonitelj pokušao da otme i ubije Taylor Swift!

  1. Katastrofa!! Pa niti meni nije Tay nešto najdraža ali mislim i da jeje i da nije njen fan ipak ne može tako

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.