Dove Cameron: Udaću se za Thomasa Dohertyja!

15

Dove Cameron je na društvenim mrežama kroz šalu rekla i jednu jako važnu stvar – ostaje da saznamo koliko je bila ozbiljna!

Dove je kao i mnoge druge zvezde ove dane provela na Coachella festivalu, ali nije bila sama, već sa svojim dečkom Thomasom koji je, izgleda, toliko dobar da smatra sebe feministom i Dove je želela da podeli to sa svetom! Dove i Thomas posebno su se obradovali povratku Beyonce na ovaj veliki festival, što je Thomas pokazao u videu koji je Dove objavila – ludo plešući uz „Run The World“ pričao je o tome kako Beyonce čini žene jakima i kako želi da pleše za žene te večeri, sudeći po onome što je Dove napisala u opisu!

Ovakve stvari uvek uzbude mlade feministe koji prate zvezde poput Dove, pa su fanovi odmah počeli da pišu u komentarima kako bi Dove trebalo da se uda za Thomasa! „I hoću“ odgovorila je Dove zagolicavši maštu ostalih. Na pitanje „Da li postoji momenat kada tvoj dečko nije savršen?“ Dove je kratko odgovorila „ne“ tako da nam se čini da ovaj par nikad nije bio tako zaljubljen – da li se glumica ipak šalila kad je rekla da je vreme za udaju?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Dove Cameron

15

3 thoughts on “Dove Cameron: Udaću se za Thomasa Dohertyja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.