Dobre vesti: Izlazak novog singla Ariane Grande se verovatno pomera unapred!

Prethodnih dana smo saznali da će Ariana Grande izbaciti svoju novu pesmu 27. aprila ali zbog situacije u njenoj muzičkoj kući, vrlo je verovatno da će taj datum ipak biti izmenjen i to onako kako bi svi voleli!

Kako navodi portal Hits Daily Double, novi datum izlaska bi trebalo da bude 20. april a najveći “krivac” za to je reper Post Malone koji radi za istu muzičku kuću. Naime, on će baš 27. aprila izbaciti svoj novi album “Beerbongs & Bentleys” tako da je brzo zaključeno da je glupo da u istom danu oboje predstave svoju novu muziku!

U međuvremenu, Arianini prijatelji nastavlja da na društvene mreže postavljaju dukseve na kojima piše “No Tears Left To Cry” što je naravno naziv njenog prvog singla sa četvrtog albuma. Uzbudljivi dani dolaze za sve kojima je Ari na srcu!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Praznik dočekan u bolu: Ariana Grande poručuje koliko joj Mac Miller nedostaje za Dan zahvalnosti

3 thoughts on “Dobre vesti: Izlazak novog singla Ariane Grande se verovatno pomera unapred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.