Krenuo u “posetu” Taylor Swift sa kolima punim alata za obijanje, pa uhapšen!

Nas njenu veliku žalost, Taylor Swift i dalje privlači najveći broj ludaka i kriminalaca od svih zvezda, a većina njih pokušava da dođe do neke od njenih kuća i provali, iako je teško objasniti šta time žele da postignu. Na njenu sreću, policija je uspela da na vreme osujeti još jedan takav pokušaj.

Sve je počelo kad se u gradu Vesterli na Rod Ajlendu (gde Taylor Swift ima kuću) pojavio izvesni 32-godišnji David Page Liddle koji je pričao meštanima da je došao da poseti Taylor Swift. Neko od njih javio se policiji sa molbom da se taj čovek proveri, jer baš i nije sav svoj. Da je to bio pravi potez govori nam to što je u njegovom automboilu pronađeno čak 30 alata za obijanje brava i još mnogo drugog alata koji se koristi prilikom provala.

Naravno, on je odmah uhapšen i neće izaći da se brani sa slobode osim ako ne plati kauciju u iznosu od 10.000 dolara. Kako se ispostavilo, ovaj muškarac je već više puta pokušavao da provali u razne kuće Taylor Swift. U kakvom je on psihičkom problemu govori to što je on policajcima konstantno pričao da on Taylor lično poznaje kao i da je odlučio da je poseti nakon što mu je ona obećala da će mu pomoći da on izgradi pevačku karijeru! Zbog toga ne čudi što mu tokom boravka u zatvoru sledi i procena mentalnog zdravlja.

Pročitajte još  Opasna slika: Taylor Swift virus se širi internetom!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Krenuo u “posetu” Taylor Swift sa kolima punim alata za obijanje, pa uhapšen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.