Prelepa: Selena Gomez blista u novoj Puma kampanji!

Selena Gomez se još uvek ne oglašava puno u javnosti kada je u pitanju njena nova muzika, osim nove pesme na albumu Julie Michaels „Anxiety“, ali megazvezda se ne zaustavlja kada je u pitanju promovisanje brenda Puma, tako da ćete je u tom izdanju i dalje često viđati u našim vestima!

Pre nešto više od nedelju dana Selenu smo mogli videti na novim fotkama sportskog brenda Puma kada je predstavila novi model patika, a saradnja se nastavlja tako da je Sel juče osvanula na Puminom Instagram nalogu sa fotkom uz opis „Kalifornijski snovi. Dostupno 1. februara“ – izraz „kalifornijski snovi“ često označava velike snove pune nade o budućnosti, ali se sve češće koristi i za velike ali u isto vreme neostvarive snove!

Ovim je Puma najavila novu kolekciju koja će očigledno biti u prodaji od sutra, a Selena u stilu naziva „California dreaming“ izgleda sneno i zamišljeno i leži na krevetu u Puminoj crnoj haljini i patikama. Kako vam se čini kombinacija?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

4 thoughts on “Prelepa: Selena Gomez blista u novoj Puma kampanji!

  1. Strvarno izgleda lepo! Drago mi je sto se sada oseca dobro i nastavlja da radi na svojoj karijeri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.