Pravo osveženje: Tini Stoessel i Lalo Ebratt predstavljaju spot “Fresa”!

Tini Stoessel je ponovo premašila sva očekivanja! Rano jutros po našem vremenu predstavljeni su novi spot i pesma pod nazivom “Fresa” (“Jagoda”) koji su snimani prošlog meseca u Kolumbiji sa Lalom Ebrattom, kolumbijskim regeton pevačem. Novi spot već broji preko 100 hiljada pregleda za 2 sata, a pesma zauzima već visoka mesta na muzičkim servisima!

Spot odiše crvenom bojom, a ne izostaju ni pink roze i narandžaste nijanse koje su takođe dominante u spotu, kako na Tininim kostima, tako i na ludim odelima i nakitu koje nosi Lalo. Argentinka se i u ovom spotu odlučila da promeni brojne odevne kombinacije, međutim “Fresa” se ističe i po svom karakterističnom regeton zvuku kakav nam Tini do sada nije predstavila! Kako se vama dopadaju pesma i spot? Pišite nam utiske u komentarima.

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube Screenshot

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  "I dalje ne mogu da verujem kakav je fenomen 'Violetta'": Tini noćas ima prvi TV intervju u godini!

7 thoughts on “Pravo osveženje: Tini Stoessel i Lalo Ebratt predstavljaju spot “Fresa”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.