Tini Stoessel: Mislim da moji fanovi razumeju šta ja želim

Tini Stoessel otvorila je dušu za špansko izdanje magazina Woman, a tamo je pažnju obratila i na svoj fandom. Martina se dosta promenila prethodnih godina, ali čvrsto veruje da tinisti razumeju šta ona želi, kao i da su još uvek uz nju. Ona ističe da joj je kreativna sloboda jako važna, kao i dalje voli da eksperimentiše i stvara nešto potpuno novo, a što je oduvek i želela.

“Tinisti me znaju od vremena kad sam bila devojčica, i odrastali su uz mene”, konstatuje ona. “Mislim da me oni razumeju, a i ja upoznajem sebe. Svakog dana nešto novo naučim i to ide uz stihove mojih pesama muzike koju želim da stvaram i šaljem.”

Upitana koja joj je trenutno njena omiljena pesma, Tini se odlučila za “Fresa”. “To nije samo pesma koju volim, već je ona prekretnica u mojoj karijeri, i uvek će me podsećati na to. Svima se jako dopala ta pesma i skroz je ludo i posebno kad se svi vežu za nju.”

Tini kaže i da najviše voli da živi iz dana u dan, bez pravljenja velikih, dugoročnih planova. “Kad osoba planira nedelju i započinje posao svakog dana u šest ujutru, ona je tamo satima i stalno radi iste stvari. To je onda zaista teško. Kad je reč o meni, moj život se stalno menja, a to mi daje priliku da ne pravim velike planove, jer se sve može promeniti već sledećeg dana. Moj život je uvek bio takav, i živeti u sadašnjosti jeste ono što imam. Užasne stvari su se dešavale tokom pandemije, pa sam često razmišljala o budućnosti. Mislim da je sve što imamo ova sadašnjost, i to je poruka koju šaljem”, zaključuje Tini.

Pročitajte još  Akcija uspela! Tinisti iz našeg regiona snimili novi video!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.