Potvrđeno: Karol Sevilla dobila glavnu ulogu u telenoveli, zarađuje 2700 evra po epizodi!

Ono što se najavljivalo je potrđeno! Karol Sevilla biće glavna zvezda rimejka čuvene latino serije “Quinceañera” a kako mediji prenose, ona će za svaku epizodu dobiti oko 2700 evra. Isto tako, mediji prenose da to stvar problem jer će njena starija koleginica Danna Paola zarađivati znatno manje.

Kako se navodi, Karol će po epizodi zarađivati oko 58 meksičkih pezosa (što je 2733 evra) a kako ima 25 epizoda, nije teško izračunati da će ona na kraju snimanja biti bogatija za oko 70.000 evra. Poređenja radi, Danna Paola zaradiće tri puta manje. Sve to verovatno je posledica velike popularnosti koju Karol kao najveća mlada zvezda Meksika uživa.

Inače, snimanje serije počinje već za par nedelja, ali Karol je obećala da će se kasnije ove godine vratiti u Evropu radi serije koncerata, što bi moglo da uključuje ranije najavljene pa otkazane nastupe na Balkanu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Anđelin blog: Kako sam postala Karolista

4 thoughts on “Potvrđeno: Karol Sevilla dobila glavnu ulogu u telenoveli, zarađuje 2700 evra po epizodi!

  1. Ja se nadam da će Karol doći u Beograd! Moj najveći san je da je upoznam! Ako bude dolazila, molim VAS, pišite o tome, pa da znam!

  2. Ne marim da li ce doci…
    Nakon one izjave da zeli biti kao Ari zgadila mi se za sva vremena…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.