Mediji tvrde: Tini ostala bez Disney serije, menja je Karol Sevilla!

Od ranije je poznato da je Sebastian Yatra odustao od snimanja serije za Disney Plus sa Martinom Stoessel, a argentinski mediji sad prenose i da je ovaj projekat završen i za Tini! Kako se navodi, već je dogovoreno da njeno mesto zauzme Karol Sevilla.

Kako navodi Ciudad Magazine, smatra se da je Tini višak u ovom projektu jer u njemu više nema Sebastiana. Zbog toga u produkciji smatraju da im je potreban potpuno noviu glumački par. Njihov zaključak je zato da treba da se zahvale Tini pa da na njeno mesto stave Karol Sevillu!

Mediji pričaju da je ovo već gotova stvar, i da se samo čeka da Karol i zvaničn objavi da je dobila ulogu. Sa druge strane, navodi se da Tini nastavlja da se fokusira na muziku, a videćemo i hoće li se ona oglasiti povodom svega.

Reakcije javnosti su ekstremno negativne. Mnogima nije jasno zašto Disney jednostavno ne nađe novog glumca umesto da menja i Tini. Drugi konstatuju da je sve što se dešava oko serije krajnje neozbiljno i da će je ova promena u potpunosti sahraniti!

Tini je ne tako davno i dalje govorila kako se raduje ovom projektu i bez Sebastiana, pa se mnogi boje da je ona zaista izbačena iz serije, odnosno da je nije napustila svojevoljno. Naravno, uzmimo i ove informacije o promeni kao uslovne, jer one još uvek nisu potvrđene.

Pročitajte još  Amra nam šalje težak test o Martini Stoessel!

Karol je ne tako davno izazvala veliki bes moćne Televise u Meksiku jer je prvo pristala da tumači glavnu ulogu u njihovoj novoj seriji, a onda je u poslednjem momentu odustala. Kako je ona tad izjavila, u ovom momentu joj je važnije da se posveti muzici. Ipak, možda je mogućnost povratka na Disney zvučala isuviše dobro da bi ona smela sebi da dozvoli da propusti priliku da opet bude pred očima miliona!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Latest posts by Vladimir (Famoza.net) (see all)

Pročitajte još  Karol Sevilla se vraća na Disney sa serijom 'Siempre fui yo'

One thought on “Mediji tvrde: Tini ostala bez Disney serije, menja je Karol Sevilla!

  1. Ne ne ne ne neeeee… to bi bilo užasno ;( Ne želim da vređam Karol, ali ovo je Tinina prilika! Nadam se da je ovo laž :'(

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.