Počela prodaja karata za koncert Karol Seville u Rumuniji, u Hrvatskoj i Srbiji još uvek tišina!

Dok još čekamo da se oglase Hala sportova u Beogradu, odnosno Dom sportova u Zagrebu, iz Rumunije nam stižu veoma dragocene informacije o koncertu Karol Seville u ovoj zemlji! To uključuje vreme početka samog koncerta pa i cene karata koje su vrlo različite i za naš džep ne baš jeftine.

Pođimo redom. Prvo, koncert u Rumuniji održava se 6. aprila, što je manje bitno, ali je važnije da on počinje prilično rano, odnosno u 19.30h, baš kao što smo i očekivali. Kod nas je možda moguće očekivati i malo raniji termin jer Karol dolazi i u Hrvatsku i u Srbiju tokom radnog dana.

Kad je reč o cenama karata, one baš i nisu povoljne za naš džep! Najjeftinija karta košta 35 evra, a dostupne su i silver karte (46 evra), gold (75 evra) i VIP za 132 evra! Ako se pitate, nije objavljeno da li će se prodavati meet and greet. Ipak, ne zaboravite da je Karol zahvaljujući prikazivanju serije “Soy Luna” veoma popularna u Rumuniji, pa je za očekivati da cene pre svega u Srbiji budu daleko niže, nadamo se na nivou od 20 evra. Famoza je već zatražila informacije i objavićemo ih čim budu dostupne.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Novi Disneyev film ujedinio Karol Sevillu i Jorgea Blanca!

12 thoughts on “Počela prodaja karata za koncert Karol Seville u Rumuniji, u Hrvatskoj i Srbiji još uvek tišina!

    1. To su malo bolja mesta na koncertu i neke od njih omogućavaju raniji ulaz u arenu. Ali videćemo kakav izbor karata će biti kod nas!

  1. Famozo sta mislite ako bude M&G hoce li karte biti skuplje od ulaznica za koncert?

        1. Gledala sam.na stranici samo za Rumunjsku pise da je pocela.prodaja karata,a za Hrvarsku jos.nista

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.