Karol Sevilla favorit za glavnu u rimejku legendarne serije!

Karol Sevilla izgleda neće imati problema da pronađe nove uloge nakon završetka “Soy Lune”! Kako navode meksički mediji, čuvena Televisa čijih se milion telenovela prikazivalo kod nas planira da napravi nove verzije svojih najuspešnijih serija, a jedna od njih je “Quinceañera” koja se u originalu prikazivala 1987. godine.

Glavnu ulogu Beatriz tad je tumačila legedarna muzičarka Thalia, a Karol kaže da joj se glasine kako je ona favorit da je nasledi jako dopadaju! “Jako bih to volela. To bi bio gigantski izazov. Zar ne vidite sam ja prava Beatriz, osetite to”, kaže ona kroz smeh.

Vredi spomenuti da je “Quinceañera” jedna od najuspešnijih telenovela u istoriji, a bazirana je na istoimenom filmu iz šezdesetih godina. Karol Sevilla trenutno je sudija u jednom talent šou i planira nastupe širom sveta, pa je za očekivati da čitav projekat bude realizovan naredne godine.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Karol Sevilla se slikala sa fanom, pozdravila Jorgea Blanca!

4 thoughts on “Karol Sevilla favorit za glavnu u rimejku legendarne serije!

  1. Umišljena krava..Ona bi bila i Ariana i Beatriz…Mora si utuvit u tu svoju majmunsku glavu da ne može biti sve na svijetu..Ne podnosim nepravedne i umišljene ljude..A prva za umišljenost je Karol..Ženska se previse uživila u svoju ulogu u životu..Samo pare rade..Baš bi ona ovdje bila (gdje je) bez para..Aha malo sutra..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.