Karol Sevilla odbila veliku ulogu: Previše sam uplašena!

Iako je sve već bilo rešeno, i Karol Sevilla je samo trebalo da bude najavljena kao glavna zvezda rimejke čuvene latin serije “Quinceañera”, pevačica i glumica sve je iznenadila odlukom da odustane od ovog projekta i svoje mesto prepusti drugoj devojci. Međutim, ona kaže da je to morala da uradi.

“Zvali su me, ali istina je da nisam to prihvatila, ali stvar je u tome što u ovom momentu ne želim da se bavim glumom”, objašnjava Karol, ali i dodaje da to nikako nije jedini razlog. “Isto tako, priča me nije zainteresovala, a bila sam i uplašena reakcija jer je u pitanju rimejk sjajne serije”.

Da li je Karol pogrešila, znaćemo kad se budu videle prve reakcije na seriju, a njena odluka znači da je ona zaista spremna da se ozbiljno posveti muzičkoj karijeri. Kao što znamo, njena prolećna balkanska turneja bila je otkazana u poslednji čas, ali organizatori su tad izjavili da imaju obećanje da će ona ipak doći u narednom periodu. I sama Karol je to spominjala na svom Instagramu, ali bez preciznih informacija.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Karol Sevilla: Luna i ja smo ratnice i sanjalice

3 thoughts on “Karol Sevilla odbila veliku ulogu: Previše sam uplašena!

  1. Ne znam zašto? To je bila njezina velika prilika. Baš neodgovorno od nje što nam jos nije nista Kabila za turneju po Balkanu koju je spominjala jos prosle godine. Zasto obecava išta? Baš me razočarala u svemu…

      1. Totalno se slažem. Prije to nije radila i bila je puno puno odgovornija, odraslija i vise je shvaćala stvari. Sada ne shvaća da joj pjevanje neće puno pomoći u životu jer ima puno vise pjevača koji bolje pjevaju i ne žele nju ,ovo joj je jedina prilika da se iskaže…ali što čemo… sada je još i iznevjerila fanove. Kada je obećala da će doći ove godine u jesen i izgovor joj je ovog lijeta bio da snima seriju ,a sada??? Bas nema nekakvih izgovora…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.