Poseban dan za fandom: Tinisti juče proslavili četvrti Dan Tinista!


Od 2014. godine 2. maj predstavlja poseban datum za fanove Martine Stoessel, jer oni taj dan obeležavaju kao svoj dan, odnosno kao Dan Tinista koji su proslavili i ove godine!

Tini je 2. maja 2014. godine pevala pred 250.000 ljudi u svojoj Argentini i taj događaj je poznat pod nazivom “Juntada Tinista” odnosno Dan Tinista koji im je pevačica posvetila. Kako Tinisti ni ove godine nisu zaboravili ovaj važan datum za njih, mogli smo da vidimo veliki broj objava na Twitteru gde su postavljali fotografije i snimke Tininog koncerta za “Juntada Tinista” gde su se zahvaljivali Tini što ih je ujedinila u jednu veliku porodicu.

Tinisti su pored toga postavljali i razne druge fotografije i videe koje su napravili, slike sa “Tini” albumom, a neke od Twittova primetili su i članovi Tinine porodice koji su to prosledili na svojim Twitter profilima. Osim objava na Twitteru, Tinisti su kačili sličan sadržaj i na svojim Instagram profilima, odnosno fan stranicma posvećenim Tini. Ono što se takođe moglo primetiti jeste ipak malo spavanje fandoma, a ono je i te kako vidljivo kod Tinista u našem regionu – da li će se Tinisti razbuditi dolaskom Tinine nove muzike koja samo što nije stigla?

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Neobična pitanja: Lejla šalje kviz o Martini Stoessel!

8 thoughts on “Poseban dan za fandom: Tinisti juče proslavili četvrti Dan Tinista!

  1. Moja najdraža!! Kako ne bi netko počeo plakati ako vidi 250.000 ljudi, svojih fanova na koncertu?? Stvarno predivno

  2. Sretan Dan Tinistas sa zakašnjem!!!!! 🙂 Aha, znači to je taj koncert koji nas je ujedinio… nećete vjerovati, ali ja sam ga mislila prevest prije neg mi je pao sistem i sve uništio…. ali i dalje ga planiram prevest… 🙂 Tu je bio i Jorge i Mechi… Tini je čak pjevala Imagine od Johna Lennona… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.