Taylor Swift prodala svoju kuću na Beverli Hilsu za četiri miliona dolara, prodaje još jednu!

Megazvezda pred svoju „Reputation“ turneju donela je velike promene – odlučila je da se reši jedne od svojih luksuznih kuća!

Za Taylor Swift ovo proleće je udarno jer se napokon na duže vreme vraća na scenu, a ova promena donela je i prilično „tihu“ prodaju njene kuće na Beverli Hilsu, s obzirom da se za to saznalo tek kada se kupac pojavio! Nicolas Bijan Pakzad, sin jednog dizajnera, imao je tu čast da ovu lepu kuću dobije za četiri miliona dolara, a Tay ju je kupila pre sedam godina za 3,5 miliona.

Ova prelepa kuća izgrađena u kantri stilu sadrži veliku baštu, tri spavaće sobe, gostinjski deo i teniski teren – osim toga, Taylor je odlučila da proda još jednu nekretninu koju ima na Beverli Hilsu, a to je njena druga kuća vredna 2,95 miliona dolara! Ova kuća vas neće ništa manje očarati od prethodne jer ona ima četiri sobe, pet kupatila i klimatizovan podrum za vina što je posebna atrakcija – kupac još nije naišao!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Stigao odgovor Taylor Swift: Lažeš, mogla si da kupiš prava na svoje pesme, evo i dokaza!

One thought on “Taylor Swift prodala svoju kuću na Beverli Hilsu za četiri miliona dolara, prodaje još jednu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.