Martina objavila novi video, u njemu ŠEST naših Tinista!

Tinisti i Martina Stoessel nastavljaju međusobno da se podržavaju a novi korak usledio je večeras novim videom u kome se pojavljuje šest Tinista iz Hrvatske, Crne Gore, BiH i Srbije!

U videu su tako Amra Smajlović iz BiH, Nataša Ivović iz Crne Gore, Lorena Retkovac, Tea Mratinić i Monika Margetić iz Hrvatske kao i Marta Mišović iz Srbije. Uslov za pojavljivanje u videu bio je da koristite okvir za FB profil koji je predstavljen pre par dana i koji promoviše “Got Me Started” turneju.

S obzirom da je u videu prikazano oko 75 Tinista, činjenica da je njih čak šest iz našeg regiona predstavlja još jednu potvrdu ogromnu lojanost ali i brojnosti naših Tinista koji je ne odustaju iako je jasno da niko od naših organizatora nije spreman da dovede Tini. Ovakav pristup ipak mora dati rezultate jednog dana!

FOTO: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tini: Ljudi su kroz muziku shvatili da sam više od "Violette"!

8 thoughts on “Martina objavila novi video, u njemu ŠEST naših Tinista!

  1. Ovo je odlično! *–* Famoza.net da li je normalno da, kada zapratimo Facunda na Twitteru, u directu dobijemo poruku zahvalnosti za praćenje posle par sati ili…. ?? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.