Predstavljanje kandidata za fandom godine: Tinisti

Famoza i ove godine organizuje svoj Fandom Awards, a glavna kategorije ja naravno izbor za fandom godine. Svakog dana predstavljaćemo po jedan fandom koji će se naći u konkurenciji, a nakon Arianatora i Mendes Army, danas je red da se osvrnemo i na učinak Tinista u 2018. godini i objasnimo zašto su oni kandidati za fandom godine!.

Ovaj veliki fandom proživeo je ozbiljnu krizu tokom 2018. godine, do te mere da su u jednom momentu potpuno zamrle sve njihove aktivnosti, pa čak i glasanje na našim top listama. Ipak, druga polovina godine bila je znatno bolja! Sama Martina se aktivirala, izbacila album i najavila novu turneju, a Famoza se potrudila da ulije novu nadu fandomu time što smo ponovo zamolili Tini za intervju, a što nam je i pošlo za rukom!

Od tad, fandom je sve jači, Tini totalno dominira na top listi, a fandom se trudi ih njihova zvezda primeti, i zajedno sa nama sanjaju isti san, a to je da je vidimo barem u jednom zemlji regiona na evropskoj turneji koja će se desiti tokom 2019. godine. Svi znamo da to neće biti lako, ali dolasci Marcusa i Martinusa i Bars and Melody konačno čine region interesantnim mladim zvezdama!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Fenomenalan start: Tinisti daleko nadmašili predviđanja o broju pregleda za "Great Escape"!

6 thoughts on “Predstavljanje kandidata za fandom godine: Tinisti

  1. Takođe je snimala fil sa Jackie Chanom! ❤Hvala Famozo! Nadamo se da ćete uspeti da je dovedete kod nas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.