Poručite svoj primerak BTS Love Yourself: Answer ili bilo koji drugi k-pop album na Famozi!

Famoza se zaista trudi da vam pruži nešto više, a novi korak ka tome je nabavka k-pop albuma koju smo aktivirali u poslednje vreme. Od danas imate mogućnost da poručite i najnoviji BTS album, “Love Yourself: Answer” koji nam stižu direktno iz Južne Koreje!

U pitanju su naravno pune verzije albuma, što znači da ne dobijate samo CD već i photobook, photocard, stickerpack i poster, a sve to je upakovano u prelepe kutije veličine DVD-a. Kao što smo rekli, u pitanju su originali, fabrički zapakovani koji dolaze direktno iz Južne Koreje. Kao što znate, i ova album dolazi u četiri verzije koje nose oznake S, E, L i F, a kad naručujete svoj primerak, možete navesti koju verziju želite. Cena je u svakom slučaju 4899 dinara.

Mi napominjemo da možete da poručite i bilo koji drugi k-pop albumu. U našem katalogu se nalaze i dva prethodna albuma BTS-a, ali možete poručiti i bilo šta od Blackpink, Twice ili bilo koje druge k-pop grupe, bez obzira što ih nemamo u ponudi. Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete e-mail na [email protected] i kažete koji album želite, a mi ćemo proveriti može li on da se nabavi i po kojoj ceni. Dodali bismo još samo da je rok isporuke oko mesec dana, ali albumi često dođu i ranije. Nabavka jeste dosta spora, ali svako dodatno ubrzavanje slanja drastično bi povećala cenu albuma.

BTS – Love Yourself: Her 4799 dinara
BTS – Love Yourself: Tear 4799 dinara
BTS – LOVE Yourself: Answer 4899 dinara

Ukoliko želite neki od ova tri albuma, popunite formular koji se nalazi ispod, a napominjemo još jednom, ako želite neki k-pop album koji nije na spisku, pišite nam na [email protected]!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Poručite svoj primerak BTS Love Yourself: Answer ili bilo koji drugi k-pop album na Famozi!

  1. Samo za Srbiju. Jednostavno nema način da platite nešto što dolazi iz druge zemlje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.