Danas je poslednji dan za naručivanje: Sweetener i Sweetener Limited Fanbox stižu u Famoza Shop 27. avgusta!

“Dangerous Woman” je najprodavniji album u istoriji Famoza Shopa, a već 27. avgusta, deset dana nakon izlaska “Sweetener”, imaćemo ovaj album Ariana Grande u našoj prodavnici. Ipak, količine su vrlo ograničene zbog čega vam i dajemo priliku da odmah rezervišete svoj primerak regularne, ali i prelepe Fanbox edicije!

Regularna verzija albuma imaće cenu od 2499 dinara, što znamo da nije malo, ali je i dalje povoljnije i sigurnije od naručivanja preko Arianog sajta gde samo poštarina košta 10 dolara, uz carine, poreze i troškove lokalne koji se dodaju kasnije.

Sem toga, u ponudi imamo i nešto vrlo posebno – ograničenu seriju, takozvanu Limited Fanbox ediciju (na slici gore) koja osim albuma sadrži još četiri Arine polaroid fotke, poster, privremene tetovaže i pop socket za mobilni telefon. Cena ovog izdanja je 5499 dinara. Ukoliko vam je nešto od ovoga interesantno, poručite svoj primerak u formularu ispod! Napominjemo još jednom da su količine ograničene (pogotovu za Limited Fanbox!), pa će oni koji naručuju prvi biti u prednosti.

Dakle, Ariana – Grande Sweetener 2499 dinara
Ariana Grande – Sweetener (Limited fanbox), 4999 dinara

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ariana Grande na sudu: Ubiće me, molim vas da reagujete!

26 thoughts on “Danas je poslednji dan za naručivanje: Sweetener i Sweetener Limited Fanbox stižu u Famoza Shop 27. avgusta!

  1. Jeste :/ Pritom sad imamo priliku da ga naručimo i posle verovatno ne, jer će biti još skuplji.

  1. Znamo :/ Ko nam je kriv što smo podeljeni u milion malih državica pa svako slanje svaka od naših pošta naplati i po desetak evra, a još mora i da se plati preko PayPala. Sve je toliko teško uraditi za vas van Srbije, iako dajemo sve od sebe, kao sa kartama za MM i slanjem nagrada.

  1. Da, to je već do pošte. Ovo će verovatno biti jedina nabavka u dužem periodu, jer će cene otići gore i onda i ne vredi da nabavljamo :/

 1. Imam pitanje Famozo. Inače prije sam vidjela to kod Arine trgovine, ali kako to da sada više nema?? Jer ne vidim nigdje

 2. Jel mozda znate gde ima da se naruci ona Arianina flasica gde pise team Ariana i dobije se pidzama?

 3. Ovo je zbilja san svakog arinatora.
  Šteta što nema za van Srbije, ali sam se pomirila sa tim kao i sa Reputation magazin od Taylor, kada je isto ovako bio.
  Ipak znam da dajete sve od sebe.

  1. Hvala puno 🙂 Znate da bi i nama odgovaralo da možemo da šaljemo. Tek istina je da bi poštarina iznosila barem 5-6 evra kao i da nema mogućnosti drugog plaćanja osim Paypala, koji onda dodaje još svoje troškove. I dok smo imali mogućnost slanja van Srbije, niko nikad ništa nije naručio.

 4. Nadam se da cu naterati roditelje da mi poruce! Moram da dobijemm tajj fan box!

 5. Famozo, imam pitanje, da li mozemo da porucimo i malo kasnije, na primer za 2 ili 3 dana, a ne bas sada? Da li cemo imati priliku da porucimo malo kasnije?

  1. Nažalost, već imamo toliko porudžbina da teško da ćemo i njih sve moći da ispunimo 🙁

 6. izvinite, ja sam narucila limited fanbox Ariana Grande pre nekoliko dana i jos mi nije stigao. Mogu li da znam kada ce stici?

  1. Hej Kaća, pisali smo ti. Pogledaj kad je bilo ovo naručivanje, to je odavno završeno a Fan Boxovi se više ne prodaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.