Danas je poslednji dan za naručivanje: Sweetener i Sweetener Limited Fanbox stižu u Famoza Shop 27. avgusta!

“Dangerous Woman” je najprodavniji album u istoriji Famoza Shopa, a već 27. avgusta, deset dana nakon izlaska “Sweetener”, imaćemo ovaj album Ariana Grande u našoj prodavnici. Ipak, količine su vrlo ograničene zbog čega vam i dajemo priliku da odmah rezervišete svoj primerak regularne, ali i prelepe Fanbox edicije!

Regularna verzija albuma imaće cenu od 2499 dinara, što znamo da nije malo, ali je i dalje povoljnije i sigurnije od naručivanja preko Arianog sajta gde samo poštarina košta 10 dolara, uz carine, poreze i troškove lokalne koji se dodaju kasnije.

Sem toga, u ponudi imamo i nešto vrlo posebno – ograničenu seriju, takozvanu Limited Fanbox ediciju (na slici gore) koja osim albuma sadrži još četiri Arine polaroid fotke, poster, privremene tetovaže i pop socket za mobilni telefon. Cena ovog izdanja je 5499 dinara. Ukoliko vam je nešto od ovoga interesantno, poručite svoj primerak u formularu ispod! Napominjemo još jednom da su količine ograničene (pogotovu za Limited Fanbox!), pa će oni koji naručuju prvi biti u prednosti.

Dakle, Ariana – Grande Sweetener 2499 dinara
Ariana Grande – Sweetener (Limited fanbox), 4999 dinara

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Već? Ariana Grande navodno ima zamenu za Maca Millera!

26 thoughts on “Danas je poslednji dan za naručivanje: Sweetener i Sweetener Limited Fanbox stižu u Famoza Shop 27. avgusta!

  1. Jeste :/ Pritom sad imamo priliku da ga naručimo i posle verovatno ne, jer će biti još skuplji.

  1. Znamo :/ Ko nam je kriv što smo podeljeni u milion malih državica pa svako slanje svaka od naših pošta naplati i po desetak evra, a još mora i da se plati preko PayPala. Sve je toliko teško uraditi za vas van Srbije, iako dajemo sve od sebe, kao sa kartama za MM i slanjem nagrada.

  1. Da, to je već do pošte. Ovo će verovatno biti jedina nabavka u dužem periodu, jer će cene otići gore i onda i ne vredi da nabavljamo :/

 1. Jel mozda znate gde ima da se naruci ona Arianina flasica gde pise team Ariana i dobije se pidzama?

 2. Ovo je zbilja san svakog arinatora.
  Šteta što nema za van Srbije, ali sam se pomirila sa tim kao i sa Reputation magazin od Taylor, kada je isto ovako bio.
  Ipak znam da dajete sve od sebe.

  1. Hvala puno 🙂 Znate da bi i nama odgovaralo da možemo da šaljemo. Tek istina je da bi poštarina iznosila barem 5-6 evra kao i da nema mogućnosti drugog plaćanja osim Paypala, koji onda dodaje još svoje troškove. I dok smo imali mogućnost slanja van Srbije, niko nikad ništa nije naručio.

 3. Famozo, imam pitanje, da li mozemo da porucimo i malo kasnije, na primer za 2 ili 3 dana, a ne bas sada? Da li cemo imati priliku da porucimo malo kasnije?

  1. Nažalost, već imamo toliko porudžbina da teško da ćemo i njih sve moći da ispunimo 🙁

 4. izvinite, ja sam narucila limited fanbox Ariana Grande pre nekoliko dana i jos mi nije stigao. Mogu li da znam kada ce stici?

  1. Hej Kaća, pisali smo ti. Pogledaj kad je bilo ovo naručivanje, to je odavno završeno a Fan Boxovi se više ne prodaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.