Poručite album “Lover” Taylor Swift, u Famoza prodavnici dostupan na dan svetske premijere!

Taylor Swift 23. avgusta predstaviće svoj novi album “Lover”, a on će istog dana biti dostupan i u našoj Famoza prodavnici. Kako će količine na početku prodaje biti veoma ograničene, mi vam dajemo priliku da rezervišete svoj primerak i time ujedno ostvarite i besplatnu poštarinu!

Taylor Swift svoj novi album prodavaće u više verzija, a mi ćemo po vašoj želji nabaviti svaku od njih. Te verziju su redom:

 • Standardna (2899 dinara)
 • Deluxe (3999 dinara)
 • Limited Deluxe CD Box Set (6699 dinara)

Standardnu verziju ne moramo da objašnjavamo, dok četiri deluxe verzije sadrže i po dva zvučna zapisa, stranice iz njenog dnevnika, fotke iz arhive i rukom ispisane stihove kao i knjižicu sa stihovima odnosno prazne stranice dnevnika.

Na kraju, ekstravagantna i ograničena Limited Deluxe CD Box Set verzija sadrži sve što i Deluxe verzija ali dodaje posebnu “Lover” kesu, pop socket, privremenu tetovažu i četiri razglednice.

Svesni smo da ovo nisu nimalo pristupačne cene, ali sad imate izbor, odnosno mogućnost da dođete do svog primerka albuma u Srbiji u isto vreme kad i ostatak sveta. Ukoliko želite da poručite album i time ostvarite pravo na besplatnu poštarinu, dovoljno je da popunite formular ispod. Čim na album dođe, mi ćemo vas obavestiti na vaš e-mail! Pretprodaja traje do 21. avgusta!

Dakle, u ponudi su:

Taylor Swift – Lover, 2899 dinara

Pročitajte još  Crtač sa suđenja Taylor Swift objašnjava zašto je toliko loše uradio pevačicu: Previše je lepa!

Taylor Swift – Lover (deluxe), 3999 dinara

Taylor Swift – Lover (Limited Deluxe CD Box Set) 6699 dinara

Isto tako, možete nam se javiti preko ovog formulara ili direktno preko e-mail adrese [email protected] ukoliko vas zanima neki album ili merch – bilo šta, a da ga nemamo u našoj Famoza prodavnici ovde, jer i njega možemo da vam pošaljemo već 26. avgusta! Rok za naručivanje je 21. avgust! Pitajte, a mi ćemo vam reći može li to da se nabavi i po kojoj ceni, pa ćete nam odgovoriti da li vam to odgovara ili ne. Iskoristite ovu retku priliku da brzo dođete do bilo čega što vas zanima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Blog naše Valentine: Zavirite u specijalno izdanje albuma Taylor Swift, časopis „Reputation“ Vol. 2!

18 thoughts on “Poručite album “Lover” Taylor Swift, u Famoza prodavnici dostupan na dan svetske premijere!

  1. Jedva samo, naveli smo samo koje verzije postoje. Sad smo i to uklonili, da ne bude zabune.

  1. Možete napomenuti koju želite, mada ne možemo da garantujemo da će biti baš ta. Razlike su minimalne doduše, ako se ne varamo.

   1. Pa svaka deluxe verzija ima neki razluciti deo njenih dnevnika (jedan od njih ima originani all too well tekst) pa su zato pitam ali hvala na odgovoru😃😃

 1. Upravo sam rekla mami da mi ni ne trebaju knjige za skolu i da je bolje da kupim album.Ne slaze se ;(

 2. pretpostavljam da limited edition dolazi sa samo jednom od deluxe verzija? i koliko bi trebalo dana da stigne do nas nakon sto svetske premijere?

  1. Da, da 🙂 24. je već u Srbiji, ali pošto je to početak vikenda, svi koji poruče dobiće ga u utorak.

 3. Uz limited edition dobijaju se journal pages,isto kao u deluxe,tj.stranice iz njenog dnevnika,posteri..?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.