Samo što nije izašao: BTS objavili sjajne promo fotke za “Love Yourself: Answer”!

Najvrednija grupa u svetu muzike, BTS, sprema se da 24. avgusta predstavi svoj novi album, “Love Yourself: Answer”, a u međuvremu ga promoviše serijom odličnih fotki uz koje nam stižu i najvažnije informacije o njemu.

Na čak 16 objavljeni slika vidimo RM-a, Sugu, Jina, Jungooka, Jimina, V-ja i J-Hope, a u pitanju su koncepti rađeni za “S” i “E!” verziju albuma. Dok na “S” slikama dominiraju jake boje i crvena pozadina, “E” fotke su mnogo nežnije, uz pastelne boje i elemente prirode.

Kao što fandom zna, album će izaći u četiri varijante, od kojih svaka predstavlja jedno od slova iz reči “Self”. Naravno, sve je to slično sa albumima “Her” i “Tear” čije su varijante spelovale reči “Love” i “Your”. Takođe, “Answer” će biti poslednji deo “Love Yourself” serije, koja je startovala prošlog septembra sa “Love Yourself: Her”. Naravno, Famoza omogućava da nabavite i ovaj album preko naše prodavnice, pa ćete uskoro biti u prilici da ga poručite!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Melon Music Awards: BTS su izvođači godine, priznanja i za BLACKPINK i Camilu Cabello!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.