Famozi potvrđeno: Od nastupa Marcusa i Martinusa u arenama u Beogradu i Zagrebu zavisi da li će oni doći i naredne godine!

Famoza je ovih dana imala priliku da razgovara sa našim prijateljem organizatorom oko raznih tema, a jedna od njih je i da li on ima nameru da i naredne godine dovede Marcusa i Martinusa u Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju. Kako nam je on rekao, MMeri su ti koji odlučuju o tome.

Naravno, on misli na koncerte Jasona Derula u Zagrebu i Beogradu na kojima su Marcus i Martinus specijalni gosti, pa kaže da vrlo pažljivo posmatra kako teče prodaja karata i da li se ona znatno uvećala otkako je saopšteno da i momci dolaze sa njim. U slučaju da MMera bude puno, njemu će to biti znak da smo u pravu kad kažemo da se fandom stalno uvećava!

Ono što mi želimo da kažemo jeste da treba koristiti svaku priliku da vidite MM, jer niko ne može da garantuje da će oni dolaziti opet. Dovođenje zvezda je vrlo skup i rizičan posao, naročito kad je reč o onima koji imaju prevashodno tinejdžersku publiku. Mi ćemo svakako nastaviti da se borimo, ali mnogo MMera na nastupima u Zagrebu i Beogradu bi nam puno pomoglo!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

10 thoughts on “Famozi potvrđeno: Od nastupa Marcusa i Martinusa u arenama u Beogradu i Zagrebu zavisi da li će oni doći i naredne godine!

  1. Famozo da li ce biti ono takmicenje za karte kao za koncert M&M ono da nacrtamo nesto ili da napisemo pesmu ???❤

  2. Hej,Famozo!Iako sam pravila jako dugu pauzu u komentarisanju,slanju testova,i generlnoj komunikaciji sa vama,nadam se da je jasno da portal nikad ne napustam i redovno ga posecujem..Imam jedno pitanje (kao i obicno) i u vezi je Jasonovog koncerta u Stark Areni.S obzirom na to da imam Fan-Pit ulaznice,zanimam me koliko pre koncerta je neophodno doci kako bismo zauzeli najbolja mesta,tik do bine?Iako je Fan-Pit ulaznica najbolji izbor i gde god zauzeli mesta necemo pogresiti,volela bih znam koliko vremena je potrebno odvojiti za ono najbolje?Kao i uvek,uzdam se u vas odgovor!Pozdrav za redakciju! 🙂 🙂

    1. Hej Jano 😀 Nema šanse da to iko na svetu zna, jer ne možeš znati kad će neko drugi doći i koliko će vas biti u fanpitu. Najsigurnije je da dođeš u momentu kad se arena otvara, što je verovatno dva sata pre početka koncerta.

      1. Da,tako sam i mislila…Medjutim,sada makar znam kada ce se arena otvoriti🙂Hvala vam jos jednom,pa ako redakcija bude bila na koncertu,vidimo se tamo!❤️

  3. Hejj!! Citam stalno da ce dolaziti u Hrvatsku i Srbiju,pa me zanima da li ima sanse da dodju u BiH??

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.