Sebastian Yatra ne viđa Tini: Ovo nisu laki dani

Teška situacija sa korona virusom vlada širom sveta, ali mnoge zvezde ponašaju se na pravi način. Među njima je i Sebastian Yatra koji poštuje pravila karantina i ne pada mu napamet da rizikuje živote time što bi otišao da vidi svoju devojku Martinu Stoessel, koja je takođe u karantinu.

Seb koristi ovo vreme da bude aktivan na društvenim mrežama, pa je tako sad odgovarao na pitanja fandoma. Kad je zamoljen da kaže kako je on generalno, muzičar je probao da bude realan. “Nisu ovo laki dani za nas, jedva da razumemo šta se to dešava. Ovde sam sa porodicom i trudim se da ostanem pozitivan. Imali smo na hiljade planove za ove mesece, a sad je mnogo nesigurnosti. Ipak, Bog je uz nas i znam da će nas uvek pratiti.”

Nekoga i jako zainteresovalo kad će Seb dobiti dete sa Tini, a on je odgovorio na fotkom na kome vidimo samo kako pravi zbunjenu facu, prenosi Minuto NQN. Usled novonastale situacije, nema sumnje da će biti odložen i njegov zajednički projekt sa Tini za Disney +, a koji je izgleda podrazumevao i veću evropsku turneju! Nažalost, u ovom momentu zaista ne možemo ni da pretpostavimo kad bi problem sa koronom mogao biti rešen u potpunosti, ali stručnjaci se uglavnom slažu da će i čitav april mesec biti ovakav, ako ne i gori, pre nego što situacija naglo krene da se popravlja.

Pročitajte još  Famoza music chart #119 - Glasajte za sve pesme koje volite, svakog dana!

Tini je ovih dana već u venčanici i mora se reći da u njoj izgleda prelepo! Ina naime promoviše spot za pesmu “Ya No Me Llames” koja izlazi 25. marta, a koju radi sa kolegom Ovy On The Drums. Mnogi se nadaju da će Tini iskoristiti ovo vreme da se vrati svom YouTube kanalu i snimi vam nešto interesantno, jer bi to bio pun pogodak!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Sebastian Yatra ne viđa Tini: Ovo nisu laki dani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.