Camila mu uputila preslatku čestitku: Pogledajte kako je Shawn Mendes proslavio 21. rođendan!

Shawn Mendes proslavio je svoj 21. rođendan u krugu voljenih i najbližih prijatelja, ali nije izostala ni njegova dugogodišnja prijateljica, a već sada i devojka Camila Cabello koja ga je strastveno poljubila na proslavi pred prisutnima, a zatim mu čestitala i preslatkom fotografijom na Instagramu, kojom je tehnički i zvanično potvrdila vezu!

“Shawn je sinoć održao proslavu za svoju najbližu grupu prijatelja,” započeo je izvor za E! News. “Shawn i Camila stigli su držeći se za ruke i svi unutra su im aplaudirali,” dodao je izvor. “Postavljeno je nekoliko stolova za pivski pong na kojima su bile loptice sa natpisom “SM21″. Shawn se zabavljao igrajući pivski pong sa prijateljima i nije skidao osmeh sa lica celo veče. Camila je većinu večeri bila uz njega. Camila mu je na kraju uputila strastveni poljubac,” zaključuje izvor.

“Shawn je otvorio šampanjac pri kraju večeri i svi prijatelji su nazdravili u njegovo ime, a na kraju je doneta i torta. Cam i Shawn su napustili žurku oko pola 1 ujutru. To nije bila divlja žurka, ali Shawn se baš zabavio i uživao je što vidi svoje prijatelje,” dodao je izvor. Cam je nešto kasnije postavila zajedničku fotografiju sa Shawnom na svoj Instagram profil uz opis: “Srećan rođendan ovom magičnom čoveku, volim te!”

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Camila Cabello: Ne zovem se Camila ali me niko ne zove pravim imenom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.