Shawn Mendes: Čim sam počeo da pevam, krenuli su da me maltretiraju u školi!

Umetnici po pravilu imaju paklen početak karijere, jer ono što rade nailazi na ismevanje. Svojih početaka sad se podsetio Shawn Mendes u svojoj novoj Instagram objavi gde kaže da je odmah nakon objavljivanja prvog YouTube videa bio na meti siledžija koji su ga doživljavali podrugljivo.

“Sećam se devetog razreda”, piše Shawn. “Prvog dana nakon što sam objavio obrade na YouTubeu tokom 2014. godine, na mene je naletela grupa starijih momaka i urlala ‘pevaj za mene Shawne, pevaj za mene”, na način zbog kojeg sam se užasno osećao. Osećao sam se kao predmet šale, kao da radim nešto glupo i pogrešno.”

“Imao sam sreće da imam najbolje prijatelje i roditelje. Oni me nikad ne bi zaustavili u tome da radim ono što volim samo zato što neko drugi misli da je to glupo. Meni to nije šala. Svako zaslužuje da radi ono što ga čini živim. Pišem ovo ne samo tom 15-godišnjem dečaku ali i svima od 50 godina koji imaju isti problem. Znam da nije lako niti vam tražim da sve promenite preko noći, ali želim da znate da koliko god godinama imate i odakle god da dolazite, zaslužujete da sledite svoje srce. Ovde sam i navijam za vas.” Naravno, među prvim ga je podržala Camila Cabello rečima, “Prelepo je” a Niall Horan je dodao, “Ne bih mogao više da se složim… mi smo se poslednji šalili!”

Pročitajte još  Nešto se sprema: Camila i Shawn ponovo zajedno!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.