Youtuberka Marina Joyce proglašena nestalom!

Sedmog avgusta youtuberka Marina Joyce proglašena je nestalom, a poslednji put je viđena 31. jula. Marina ima 22 godine i broji oko 2 miliona subscribera, a pre tačno tri godine njeni fanovi takođe bili zabrinuti za njeno zdravlje.

Hešteg #SaveMarinaJoyce pre tri godine krenuo je da kruži društvenim mrežama, jer se verovalo da Marinu drže protiv njene volje, drogiraju je itd. Zabrinutost fanova je na kraju dovela do toga da se i vlasti umešaju, pa je Marina proverena od strane policije. Godinu dana nakon svega toga ona se oglasila na youtubeu u videu pod nazivom “Saving Marina Joyce”, gde je objasnila da je bila u strašnoj depresiji i da nije mogla da se nosi sa svim što joj se dešavalo, pa se to odražavalo i na njeno ponašanje.

Pre oko deset sati, Marinin dečko Brandon Mehned postavio je na Instagram sumnjiv post u kome govori da je Marina dobro i da se sve obavlja profesionalno. Niko nije siguran šta ovo tačno znači, mada fanovi govore da Brandon baca ogromnu sumnju na sebe i da misle da Marina još nije pronađena, već da Brandon maže oči javnosti.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

2 thoughts on “Youtuberka Marina Joyce proglašena nestalom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.