Počinje nova era: Sel u četvrtak objavljuje prvi singl sa svog novog albuma!

Ništa tako ne podigne Selenatore na noge kao kad Selena Gomez najavi novi album a to će ovog puta učiniti singlom “Bad Liar” koji nam stiže već sledećeg četvrtka!

Sel je tako na svom Instagramu objavila tri fotke sa natpisom “Bad Liar” a znamo da je ovo pesma koju je ona napisala uz pomoć svojih starih saradnika, pre svega Julie Michaels. Iako se nigde ne navodi kad pesma izlazi, sad je potpuno jasno da će se to desiti u četvrtak i brojač na njenom sajtu služi upravo za to!

Šta još znamo? Glasine govore da će pesma preuzeti deo iz jednog velikog hita iz osamdesetih godina prošlog veka a prema izjavi Selenih saradnika, trebalo bi da očekujemo da ova ali i druge pesme na albumu deluju skroz drugačije od svega što je ona radila do sad! Najava prvog singla znači da je album jako blizu a nadamo se i Selenina razmišljanja o turneji. Famoza ima uverenja da će biti urađeno APSOLUTNO SVE da Selena dobije poziv u Beograd (nadamo se i Zagreb) ali za to nam treba i malo sreće, odnosno volja njenog tima da se turneja spusti malo južnije.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Da se zna ko su megazvezde: Ari, Sel, Jus i Demi u top pet zvezda na društvenim mrežama ove nedelje!

One thought on “Počinje nova era: Sel u četvrtak objavljuje prvi singl sa svog novog albuma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.