Šta je “Stained” i zašto Selenatori dižu paniku oko toga?

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
531
Views:
527

Dok Selena Gomez bere uspehe novim singlom “Fetish”, gotovo istovremeno se na internetu pojavila i pesma pod nazivom “Stained” za koju Selenatori tvrde da je nastala za potrebe novog albuma njihove zvezde i da ju je neko ukrao i objavio na internetu!

U pesmi čujemo reči poput “You were the one that made me believe that I could be better. Now I’m stained by you Like a coffee ring upon this table.” Ova pesma definitivno se drastično razlikuje i od “Bad Liar” i “Fetish”, baš kao što je i ona obećala da će svaka pesma sa albuma biti različita! Pesma se uveliko briše sa društvenih mreža a dobar deo Selenatora čak i pomaže u tome!

Naime, njima se toliko sviđa pesma da misle kako je bolje da ona bude obrisana jer to povećava šanse da je Sel završi i objavi na svom albumu! Prošlost nas uči da pesme koje procure u javnost ne završe na CD-ovima ili ako stignu, to obično bude u dosta drugačijoj verziji. Ima i onih koji veruju da glas u pesmi i nije Selenin a interesantno, veliki mediji ni ne pišu o svemu. Zato i mi moramo biti oprezni jer je teško utvrditi o čemu se ovde tačno radi. Selenin album svakako je veoma blizu izlaska pa će sve misterije biti brzo razrešene!

Pročitajte još  Selena poklanja deo zarade od ulaznica za istraživanje lupusa!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

9 thoughts on “Šta je “Stained” i zašto Selenatori dižu paniku oko toga?

      1. Hvala.Nisam znala posto nisam nikada glasala jer sam relativno skoro dolsla na Famozu

          1. Ako nisi dobila poruku o grešci, stiglo je! Javićemo se kad dođe na red!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.