Ona je lažov? Selenin singl samo što nije izašao, stižu i stihovi i promo fotke!

Tajmer na zvaničnom sajtu Selene Gomez i dalje odbrojava ali će do nule doći u četvrtak u 6 ujutru po našem vremenu a iako tamo ne piše šta će se desiti, niko ne sumnja da će tad biti objavljen njen prvi singl s novog albuma, “Bad Liar”!

Sel je prethodnih dana objavila nekoliko promo fotki za singl a sad je predstavila i nekoliko stihova koji glase “Trying to distract myself”, Trying to play it coy” i “Trying not to thing about you” što upućuje o tome da se “Bad Liar” odnosno “Loš lažov” iz naziva pesme izgleda ne odnosi na momka kome se obraća već na nju samu i to kako pokušava da kaže da joj više nije stalo ali svi primećuju da ona nije iskrena.

Ovo će svakako biti veoma uzbudljiv period za sve kojima je Selena na srcu – svi moramo pažljivo pratiti kakvi su joj planovi kad je reč o izlasku albuma ali i za turneju koja bi onda mogla uslediti već od jeseni!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Šta li se desilo? Instagram Selene Gomez je skoro čitav dan bio zaključan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.