Još iznenađenja: Nicki Minaj i Ariana Grande snimile još jedan singl, premijera već u četvrtak!

Danas je očigledno dan za iznenađenja, makar kad je u pitanju Ariana Grande! Ne samo što se pojavila informacija da se ona posle samo par nedelja zabavljanja verila, već sad znamo da je sa Nicki Minaj snimila ne jednu, nego dve pesme od kojih ćemo prvu čuti već u četvtak!

Sve ovo je pomalo zbunjujuće, jer znamo da su Ari i Nicki već snimile pesmu za Arianin album “Sweetener”, “Light Is Coming”. Međutim, ovo je potpuno druga numera koja nosi naziv “Bed”, a koja se po svemu sudeći vodi kao reperkina pesma na kojoj Ariana gostuje.

Ari je vest o singlu objavila na svom Instagramu rekavši da on izlazi u četvrtak, ali nije potpuno jasno da li ćemo odmah dobiti i spot koji je očigledno snimljen! Nickin novi album inače izlazi u avgustu, skoro istovremeno kad i Arin!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #90 - Glasajte za tri omiljene pesme svakog dana!

3 thoughts on “Još iznenađenja: Nicki Minaj i Ariana Grande snimile još jedan singl, premijera već u četvrtak!

  1. jedva čekam da je čujem. Sigurno je odlična pjesma. Mislim da će biti bolja od Lights is Coming jer mi ta baš i nije nešto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.