“Pozajmili smo ritam od grupe koju obožavamo”: Evo kako je nastao “Bad Liar” Selene Gomez!

Ako ste zapamtili, u najavi za pesmu “Bad Liar” Selene Gomez rečeno je kako se ona oslanja na ritam jednog starog hita a sad kad je ona izašla znamo da se radi o pesmi “Psycho Killer” grupe Talking Heads iz davne 1977. godine

Kako navodi Justin Tranter, tekstopisac koji radi sa Selenom Gomez, ta odluka je donesena jer je Selena Gomez zajedno sa još jednim svojim tekstopiscem Julom Michaels prosto opsednuta ovom grupom. “Selena i Julia su zaista lude za njima. Kad je Julia predložila da iskoristimo ritam pesme ‘Psycho Killer’ odmah smo se oduševili time”, priča on za Variety.

“Pesma je nastala veoma brzo i odmah nam se učinila dobrom. Stihovi su jako kul i pričaju o tome kako je kad neko počne da vam se sviđa ali to ne želite da priznate.” Kako on ističe, prava za ritam su brzo dobijena jer vođa sastava Talking Heads David Byrne nije imao ništa protiv. “Čuo je pesmu, svidela mu se i dao nam je dozvolu. Mnogo je kul što je deo zasluga za ovu pesmu i njegov”, zaključuje Justin.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Ključni dani za megakoncert: Organizator naredne nedelje pregovara u Londonu!

2 thoughts on ““Pozajmili smo ritam od grupe koju obožavamo”: Evo kako je nastao “Bad Liar” Selene Gomez!

    1. 🙄😲😲😲😂 jesi ti poludila to je best pjesma ikaadaa kao i svaka od nje 😋💜💖

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.