Nova osoba: Miley Cyrus predstavila spot za “Malibu”, ponovo priča lepo o Disneyu i “Hannah Montana”!

Miley Cyrus nedavno nam je ispričala da više nije divlja devojka, da se odrekla loših ljudi i loših navika poput konzumiranja droge i alkohola a svojim novim spotom definitivno nam je pokazala da to nisu bile prazne reči!

Miley u videu deluje apsolutno prelepo dok igra u prirodi, bez plaženje jezika i skandaloznih elemenata na koje smo navikli a čak se i vratila dužoj kosi, kao u svom “Hannah Montana” periodu! Kao što je ona već otkrila ranije, pesma je posvećena Liamu Hemsworthu i tome zašto je njihova veza morala da ode na pauzu pre nego što su ponovo postali par!

Miley je inače promenila i svoju priču o Disneyu i “Hannah Montana” – ona je tako posetila Radio Disney gde je gledala i svoju audiciju za ulogu u seriji koja ju je proslavila a sudeći po videu koji možete pogledati, uživala je u tom podsećanju! Čak i za fandom to je ogromno iznenađenje, s obzirom da je ona prethodnih godinaa pričala sve najgore i o kompaniji i o samoj seriji!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Lista najuspešnih mladih muzičara: Ed Sheeran prvi, Ari druga, 1D peti!

3 thoughts on “Nova osoba: Miley Cyrus predstavila spot za “Malibu”, ponovo priča lepo o Disneyu i “Hannah Montana”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.