Počelo je: Bella Hadid kuka The Weekndu da ostavi Selenu!

Bella Hadid ne krije da je veoma povređena što je njen bivši dečko The Weeknd ušao u vezu sa Selenom Gomez a kako je još uvek u kontaktu sa njim, to mu i govori i upozorava ga da će ga ona povrediti kao što je već uradila sa prethodnim momcima!

“Bellin i Abelov raskid nije bio dramatičan ali naravno da je ona povređena i besna što je on odmah prešao na Selenu”, piše vrlo ugledni magazin People. Sem toga, Us Weekly ide korak dalje pa kaže da manekenka otvoreno radi protiv Sel.

“Bella mu je već nekoliko puta rekla da ga Selena koristi. Abel misli da je Bella samo ljubomorna”, priča jedan izvor i napominje da Selena i The Weeknd rade na novoj muzici pa da je sasvim moguće da njihova veza nije stvarna već da je u pitanju samo promocija.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Bella Thorne, Fendi

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Mediji surovi prema Seleni: Druži se sa ljudima koji će je gurnuti u ponor!

7 thoughts on “Počelo je: Bella Hadid kuka The Weekndu da ostavi Selenu!

  1. To je glupo ona je raskinula sa njim, a i da je njihova veza samo marketinski trik ili ga Selena koristi sto nije istina ali i da je tako sta Bella ima da se mesa kad je ona raskinula sa njim

  2. Ne razumem Bellin cilj u svemu ovome, raskinuli su.. ona nema pravo da njemu prica sta je dobro za njega a sta nije.
    On je odrastao covek i valjda shvata i vidi da li je ta veza dobra.
    I prvenstvenon Selena nema razloga da ga koristi niti bi se spustala na taj nivo…. 🙂

  3. Ne razumem je,oni su raskinuli,on ima sada potpuno pravo da radi sta hoce i da ide sa kim hoce!To nju ne treba da interesuje…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.