Bella Hadid besna: The Weeknd ušao u vezu sa Sel samo par nedelja nakon što se razišao sa njom!

Iako su se prošle noći pojavile fotke na kojima vidimo Selenu i The Weeknda kako se ljube, mnogima ništa nije bilo jasno s obzirom da niko nije ni znao da su njih dvoje u kontaktu a kamoli nešto više od toga. Ipak, da su njih dvoje potvrdila je Bella Hadid!

Manekenka i The Weeknd okončali su svoju dvogodišnju vezu u novembru a Belli očigledno teško pada vest da joj je on već pronašao zamenu pa je prestala da prati Sel na Instagramu u pokušaju da se isključi iz čitave priče! Kako je objavio časopis Elle, samo dva sata nakon što je vest stigla u svetske medije, Bella je već reagovala otkačivši Sel!

Ono što je veoma interesantno jeste da su The Weeknd i Sel ušli u vezu samo par nedelja nakon što se on razišao sa Bellom! Naime, The Weeknd je uoči Victoria’s Secret Fashion Showa održanog početkom decembra poslao svog ličnog asistenta da kupi poklone za njegovu devojku! Tad niko nije znao da su njih dvoje zajedno ali da su ti pokloni zaista bili namenjeni za Sel vidi se po tome što ona sad nosi te odevne predmete!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: BTS i dalje vladaju, Ari posle više od dva meseca pala ispod drugog mesta!

4 thoughts on “Bella Hadid besna: The Weeknd ušao u vezu sa Sel samo par nedelja nakon što se razišao sa njom!

  1. VOLIM BELU I GIGI ALI NEKA BELA ODRASTE I SHVATI DA STA JE BILO BILO JE NECE NIKO DA RASKINE SA NEKIM DA ONA NE BI BILA LJUTA NECE ON OSTATI BAS ZAUVEK SA NJOM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.