Shawn Mendes razapet zbog tvita koji je očigledno lajkovao greškom

Internet, a pogotovu društvene mreže baš umeju da budu odvratno mesto! To je na svojoj koži osetio i Shawn Mendes kojem je presuđeno u sekundi nakon što je očigledno greškom lajkovao tvit kojim se na uvredljiv način govori o osobama koje su promenile pol ili to žele da urade.

Shawn je tako lajkovao tvit koji se odnosi na njegovu prijateljicu Teddyja Geigera, koji je nedavno postao žensko, a gde se na uvredljiv način govori o njoj. Kako je izgledao uvredljiv tvit niko tačno ne zna, ali na hiljade ljudi i to fanova odmah su nasrnuli na njega uz reči, “Odmah da se izviniš i anlajkuješ tvit”. Shawn je to uradio uz reči, “Mora da sam to greškom uradio, znate da to nikad ne bih uradio. Izvinite.”

Tužno deluje što su fanovi toliko agresivni i nemaju nimalo poverenja u svog idola koji je zaista blizak sa Teddy koja mu je i saradnica na svim muzičkim projektima. Upravo ovakve stvari teraju slavne sa društvenih mreža, a na sreću ima i onih koji na to ukazuju.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zvezde na MTV EMA: Rita Ora u bademantilu, provokativna Demi i elegantni Shawn Mendes!

2 thoughts on “Shawn Mendes razapet zbog tvita koji je očigledno lajkovao greškom

  1. Fanovi mu nisu ti govorili nego hejteri.Fanovi su govorili kako znaju da je to Shawn slucajno uradio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.