Šta se dešava sa dolaskom Karol Seville?

Kad smo vas pre nekoliko nedelja obavestili da najveća zvezda serije “Soy Luna” Karol Sevilla sigurno dolazi u Hrvatsku, Srbiju i Sloveniju jer pravi balkansku turneju koja pokriva i Bugarsku odnosno Rumuniju, to smo objavili nakon što su otkriveni datumi i nakon što smo proverili sve sa Halom sportova u Beogradu. Međutim, iako je do ovih nastupa ostalo manje od mesec i po dana, neverovatno je da se baš ništa ne dešava!

Koliko znamo, karte za nastupe u Rumuniji su u prodaji, dok se u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji još uvek ne dešava ništa. Slovenački Eventim stidljivo je objavio plakat sa datumima koncerata u ovom delu sveta, ali još nije pustio karte u prodaju. Eventim Hrvatska i Srbija u momentu pisanja ove vesti čak i ne rade, ali do juče se na njima Karol nije ni spominjala. Mi smo već poslali neke upite kako bismo proverili šta se tačno dešava, a kako je danas početak radne nedelje, nadamo se da će se stvari pomeriti sa mrtve tačke.

Možda najčudnije od svega, Karol uopšte ne spominje ovu turneju na svojim društvenim mrežama! Kažemo “ovu turneju”, jer ona recimo uvek promoviše svoje nastupe po Južnoj Americi. Ono što nas očekuje definitivno je burno proleće, jer teoretski, osim Karol u kratkom vremenskom periodu može nam doći i Bars and Melody odnosno neki od k-pop sastava. Nadajmo se da će se barem nešto od toga i ostvariti.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Milošev blog: Karol Sevilla i "Soy Luna" zaslužuju priliku!

7 thoughts on “Šta se dešava sa dolaskom Karol Seville?

  1. "Ono što nas očekuje definitivno je burno proleće, jer teoretski, osim Karol u kratkom vremenskom periodu može nam doći i Bars and Melody odnosno neki od k-pop sastava. Nadajmo se da će se barem nešto od toga i ostvariti."Zar niste rekli da BaM dolazi tek u oktobru zbog promene izdavacke kuce?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.