Misterija: Da li Selena Gomez izdaje novi album narednog četvrtka?

Selena Gomez još je 2016. godine najavila kako će uskoro izdati svoj novi album, ali nakon što je otišla na lečenje i imala brojne zdravstvene probleme, uključujući tu i transplantaciju bubrega, sve je stalo. Ovih dana među Selenatorima ipak raste uzbuđenje, jer se čuju glasovi da će ona objaviti mini album 14. februara!

Fan sajtovi ovih dana ukazuju na Instagram profil Roses the Album, koji se promoviše kao zvaničan profil “Roses” albuma Selene Gomez koji izlazi 14. februara 2019. a čak stoji i link ka Spotifyju gde zaista stoji da će pesma izaći 14. februara.

Iako sve ovo deluje prilično uverljivo, treba biti veoma oprezan jer baš nigde u medijima se ne spominje ovako nešto. Isto tako, mini album bi bio veliko iznenađenje jer svi očekuju da Sel izbaci ceo album kasnije ove godine. Ostaje nam samo da pratimo situaciju.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Sel otvorila dušu fandomu u prvom Instagram Live videu: Sad znam ko su mi pravi prijatelji!

5 thoughts on “Misterija: Da li Selena Gomez izdaje novi album narednog četvrtka?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.