Misterija: Da li Selena Gomez izdaje novi album narednog četvrtka?

Selena Gomez još je 2016. godine najavila kako će uskoro izdati svoj novi album, ali nakon što je otišla na lečenje i imala brojne zdravstvene probleme, uključujući tu i transplantaciju bubrega, sve je stalo. Ovih dana među Selenatorima ipak raste uzbuđenje, jer se čuju glasovi da će ona objaviti mini album 14. februara!

Fan sajtovi ovih dana ukazuju na Instagram profil Roses the Album, koji se promoviše kao zvaničan profil “Roses” albuma Selene Gomez koji izlazi 14. februara 2019. a čak stoji i link ka Spotifyju gde zaista stoji da će pesma izaći 14. februara.

Iako sve ovo deluje prilično uverljivo, treba biti veoma oprezan jer baš nigde u medijima se ne spominje ovako nešto. Isto tako, mini album bi bio veliko iznenađenje jer svi očekuju da Sel izbaci ceo album kasnije ove godine. Ostaje nam samo da pratimo situaciju.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Drake održao koncert za pamćenje u Nemačkoj: The Weeknd gost na sceni, Selena se fotkala sa fandomom! (video)

4 thoughts on “Misterija: Da li Selena Gomez izdaje novi album narednog četvrtka?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.